TRICOLOGIE

METODA DE SUCCES PENTRU PROMOVAREA CREȘTERII PĂRULUI PRP

Este o terapie de regenerare, care permite prelevarea de la pacient a trombocitelor bogate în factori de creștere.

Trombocitele sunt apoi utilizate în câteva domenii terapeutice și tratamente estetice, de la rejuvenarea facială la tratamentele de creștere a părului. Rezultatele pozitive apar în 80% din cazuri.

Descarcă broșura

DPG PRP a fost utilizat cu succes în tratamentele cu PRP împotriva afecțiunilor părului precum alopecia androgenică, alopecia areată, alopecia cicatricială și alopecia universală.

PRP KIT – TRICOLOGIE

DPG PRP este un kit proiectat pentru separarea cu ușurință și în mod eficient a plasmei cu o concentrație mai mare de trombocite, în cantitate optimă.

Kitul pentru Terapie Regenerativă DPG PRP permite prepararea la punctul de acordare a îngrijirilor medicale a Plasmei Îmbogățite cu Trombocite (PRP), prin centrifugarea unei porțiuni din sângele autolog.

Cum se obtine PRP?

In 15 minute, printr-un procedeu simplu de recoltare-centrifugare a sangelui pacientului, se obtine plasma cu o cantitate de trombocite de pana la 9X mai mare fata de valoarea normala in sange.

CUM ESTE REALIZAT
TRATAMENTUL CU PRP?

PRP este un tratament cu o durată de aproximativ 30-45 de minute. Nu sunt necesare instrumente chirurgicale pentru această procedură, însă dacă aveți probleme de sângerare sau afecțiuni ale funcției hepatice, se recomandă întotdeauna să realizați o evaluare preliminară la o clinică medicală, în special referitoare la funcția trombocitelor (hemogramă).

PROCEDURA PRP

Se efectuează o prelevare de sânge pentru a colecta o parte din sânge
conținând celule roșii, celule albe și trombocite. După ce a fost colectate în tuburile noastre sterile de vid sunt apoi introduse într-o centrifugă și a rotit la 4.000RPM timp de 5 minute, astfel încât partea sa apoasă (plasma) poate fi izolat. Ca urmare, plasma se îmbogățește cu o cantitate de trombocite de cinci până la zece ori mai mare decât concentrații normale în sânge. Trombocitele sunt ulterior izolat de restul globulelor roșii și albe. O singura data plasma a fost izolată, este aspirată prin eprubete într-o seringă și gata să fie injectate. Anumiți medici preferă să adauge cantități mici de activatori cum ar fi clorura de calciu / Batroxabin sau adăugați biotină la plasmă, activând astfel plasma și permițând eliberarea de factorii de creștere din cadrul trombocitelor. Scopul acestei proceduri este de a permite eliberarea creșterii factori din  interiorul trombocitelor: Activatorul sparge pereții trombocitele și factorii de creștere sunt eliberați astfel din rupturi trombocite și atrase în plasmă. Plasma este apoi aspirată cu o seringă și injectată cu un ac mic în zona de tratat.

PRP + BIOTIN

Co-factor important al diferitelor carboxilaze dependente de ATP. Stimul specific asupra celulelor stem ale foliculului de păr.

Împreună cu PRP este o stimulare bio și activator al foliculului celule stem.

Tratamente reușite

Metoda PRP a fost utilizat cu succes în tratamentele împotriva afecțiunilor părului
precum:Alopecia Androgenetică, Alopecia Aerata, Cicatricial Alopecia și Alopecia Universalis.

PARTENER

Dermoaroma Group

Dermoaroma Group
Vicolo Castagno S.N.
84018 Scafati, Salerno, Italy

Cum poți achiziționa acest produs?

Poti achizitiona acest produs direct din magazinul online al distribuitorului exclusiv in Romania ORTOPLUS PHARMA SRL . Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp.

Cumpără Online